office@sorturipersonalizate.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00

Bun venit la SorturiPersonalizate.ro!

SorturiPersonalizate.ro este un atelier de croitorie la comanda, specializat in productia de sorturi profesionale pentru bucatari, barmani si ospatari, somelieri, cofetari si patiseri, pentru saloane de infrumusetare si centre spa, frizerii, laboratoare etc si in personalizare prin broderie computerizata cu logo-uri, nume si tit...

SorturiPersonalizate.ro este un atelier de croitorie la comanda, specializat in productia de sorturi profesionale pentru bucatari, barmani si ospatari, somelieri, cofetari si patiseri, pentru saloane de infrumusetare si centre spa, frizerii, laboratoare etc si in personalizare prin broderie computerizata cu logo-uri, nume si titulaturi, mesaje, alte elemente grafice, gratie utilajelor de ultima generatie.

SorturiPersonalizate.ro este mai mult decat un simplu producator de sorturi, deoarece in atelierul nostru facem totul de la 0, pornind de la modelul de sort dorit, sub forma de poza, schita sau mostra. Iti oferim servicii de consultanta in alegerea celui mai potrivit model de sort, materiale de cea mai buna calitate, servicii de personalizare prin broderie, astfel incat afacerea ta sa fie cat mai bine pusa in valoare.

arata mai mult

Suntem usor de gasit...

Situat in sectorul 1 din Bucuresti, atelierul nostru de croitorie SorturiPersonalizate.ro se afla intr-o locatie centrala, in cartierul Dorobanti (Piata Dorobanti), fiind usor accesibil din toate zonele capitalei.

Cat este de important, un sort profesional personalizat, pentru angajatul tau?

Sorturile personalizate, fie ca sunt pentru bucatari, barmani si ospatari, cofetari sau pentru farmacisti, terapeuti etc, ele sunt cele care iti reprezinta activitatea profesionala de zi cu zi. Este mai mult decat important sa comunici clientilor tai o imagine impecabila, alaturi de buna organizare a activitatii tale. Tocmai din acest motiv, optiunea de sorturi person...

Sorturile personalizate, fie ca sunt pentru bucatari, barmani si ospatari, cofetari sau pentru farmacisti, terapeuti etc, ele sunt cele care iti reprezinta activitatea profesionala de zi cu zi. Este mai mult decat important sa comunici clientilor tai o imagine impecabila, alaturi de buna organizare a activitatii tale. Tocmai din acest motiv, optiunea de sorturi personalizate prin broderie cu logo-ul tau, devine solutia ideala pentru a te asigura de cea mai buna imagine a activitatii pe care o coordonezi.

arata mai mult

SorturiPersonalizate.ro un atelier de croitorie la comanda, diferit...

- Suntem o echipa de profesionisti cu vasta experienta in design si productie uniforme;
- Atelierul este dotat cu utilaje performante, atat pentru croitorie cat si pentru broderie computerizata;
- Lucram cu materiale de inalta calitate, comfortabile si rezistente la uzura;
- Uniformele de lucru sunt con...

- Suntem o echipa de profesionisti cu vasta experienta in design si productie uniforme;
- Atelierul este dotat cu utilaje performante, atat pentru croitorie cat si pentru broderie computerizata;
- Lucram cu materiale de inalta calitate, comfortabile si rezistente la uzura;
- Uniformele de lucru sunt concepute si produse in propriul atelier respectand standardele de calitate;
- Tinem cont de sugestiile clientilor nostri si ne adaptam in functie de specificul activitatii lor.

Toate aceste lucruri ne diferentiaza pe noi, cei de la SorturiPersonalizate.ro, si astfel reusim sa fim alegerea ideala in sprijinul activitatii tale profesionale.

Sorturipersonalizate.ro devenind astfel, atelierul de croitorie ideal, in care vei gasi toate activitatiile necesare pentru productia uniformelor dorite, de la design si conceptie, productie, reparatii si modificari imbracaminte de lucru pana la personalizarea lor prin broderie computerizata.

arata mai mult
suntem prezenti pe
e-Licitatie