office@sorturipersonalizate.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00
>>

Termeni si Conditii

TERMENI, CONDITII GENERALE

Prin termenii de mai jos, folositi de website-ul www.sorturipersonalizate.ro, se intelege:

Utilizator(ul) este persoana care acceseaza website-ul www.sorturipersonalizate.ro si care accepta termenii, conditiile generale de utilizare si clauzele speciale de croitorie uniforme la comanda.

Client(u...

Prin termenii de mai jos, folositi de website-ul www.sorturipersonalizate.ro, se intelege:

Utilizator(ul) este persoana care acceseaza website-ul www.sorturipersonalizate.ro si care accepta termenii, conditiile generale de utilizare si clauzele speciale de croitorie uniforme la comanda.

Client(ul) este persoana care acceseaza website-ul www.sorturipersonalizate.ro, accepta termenii, conditiile generale de utilizare, clauzele speciale de croitorie uniforme la comanda si care initiaza o comanda.

Comanda este un document electronic (email, factura proforma, factura fiscala), generat ca urmare a accesarii website-ului www.sorturipersonalizate.ro, de catre client si care intervine ca mijloc de comunicare intre www.sorturipersonalizate.ro si client.

Contract(ul) este comanda confirmata de catre www.sorturipersonalizate.ro, prin care este de acord sa livreze clientului produse si servicii, iar clientul este de acord  sa efectueze plata acestora si sa le primeasca.

Prin accesarea, utilizarea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, informatii sau servicii prin intermediul website-ului www.sorturipersonalizate.ro, utilizator-ul/ client-ul, este de acord si consimte sa respecte Termenii, Conditiile Generale si Clauzele de croitorie uniforme la comanda.
​
Termenii si conditiile generale pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului website.

arata mai mult

DREPTURI DE AUTOR

Continutul website-ului www.sorturipersonalizate.ro (texte, imagini grafice, poze, etc) este proprietatea S.C. AMAX TAILORING S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris, a unor parti din continutul website-ului w...

Continutul website-ului www.sorturipersonalizate.ro (texte, imagini grafice, poze, etc) este proprietatea S.C. AMAX TAILORING S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris, a unor parti din continutul website-ului www.sorturipersonalizate.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. 

arata mai mult

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

PROCESAREA COMENZILOR SI CLAUZE SPECIALE DE CROITORIE LA COMANDA

Lansarea unei comenzi se face prin: formularul de comanda existent in pagina de produs al website-ului www.sorturipersonalizate.ro sau email, la office@sorturipersonalizate.ro. Prin lansarea unei comenzi, clientul este de acord cu mijlocul de comunicare atat prin email cat si telefonic.

Pentru a putea fi onorata o comanda, clientul trebuie sa completeze...

Lansarea unei comenzi se face prin: formularul de comanda existent in pagina de produs al website-ului www.sorturipersonalizate.ro sau email, la office@sorturipersonalizate.ro. Prin lansarea unei comenzi, clientul este de acord cu mijlocul de comunicare atat prin email cat si telefonic.

Pentru a putea fi onorata o comanda, clientul trebuie sa completeze toate campurile cu datele solicitate.
Inainte de efectuarea comenzii, clientul trebuie sa consulte, informatiile despre produs si tabelul cu dimensiuni. In cazul in care in pagina de produs nu exista un tabel cu dimensiuni, clientul va solicita unul.

Dupa lansarea comenzii, clientul va primi pe adresa sa de e-mail, un raspuns legat de disponibilitatea produsului/ serviciului solicitat, clauzele de croitorie uniforme la comanda, termen si modalitate de livrare, instructiuni cu privire la modalitatea de plata si documentul fiscal - factura. In cazul in care exista neclaritati legate de comanda, clientul va fi contactat telefonic, de catre un reprezentant al website-ului www.sorturipersonalizate.ro.

O comanda este considerata ferma, numai dupa efectuarea platii si transmiterea ei de catre client, pe emailul office@sorturipersonalizate.ro

CLAUZELE DE CROITORIE LA COMANDA:

1. Acceptarea atat a ofertei cat si a clauzelor, se considera comanda ferma cu titlu de contract.

2. Pentru serviciile de croitorie uniforme, in regim de comanda, tarifele sunt calculate in functie de complexitatea comenzii.

3. Verificarea cantitativa si calitativa a obiectelor receptionate in atelier sau prin curier se face in momentul receptiei, in prezenta reprezentantului societatii noastre sau a agentului firmei de curierat.

4. Clientul are obligatia de verificare a obiectelor la receptionare si de constatare imediata a executiei serviciului. Nu se accepta reclamatii ulterioare receptionarii obiectelor. Daca clientul accepta receptionarea obiectului, orice sesizare ulterioara nu mai poate fi luata in considerare.

5. Obiectele nereceptionate in termen de 3 (trei) luni se considera abandonate si raman in proprietatea societatii noastre.

6. Clientul are obligatia de a sprijini societatea noastra in indeplinirea obligatiilor ce-i revin potrivit comenzii. Dupa aprobarea comenzii clientul nu poate sa modifice comanda fara a achita pretul comenzii initiale.

7. In cazul in care clientul anuleaza comanda sau refuza preluarea produselor, el datoreaza societatii noastre o penalizare de 100% din tariful sau pretul total al comenzii.

Acest regulament reprezinta un contract intre client si societatea noastra, deci este acceptat neconditionat de ambele parti.

Programul de preluare al comenzilor este: luni-vineri intre orele 09.00-18.00, livrarea urmand a se efectua luni-vineri intre orele 09.00-17.00, prin curier. In cazul in care doriti mai multe amanunte, ne puteti trimite un email - office@sorturipersonalizate.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon - 0755123803.

arata mai mult

PRETURI SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR SAU A SERVICIILOR

Preturile prezentate pe website-ul www.sorturipersonalizate.ro sunt exprimate in RON si includ TVA.
www.sorturipersonalizate.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si serviciile disponibile pe site, fara a notifica utilizatorul sau clientul. Produsele sau serviciile sunt oferite in limita st...

Preturile prezentate pe website-ul www.sorturipersonalizate.ro sunt exprimate in RON si includ TVA.
www.sorturipersonalizate.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si serviciile disponibile pe site, fara a notifica utilizatorul sau clientul. Produsele sau serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. In absenta unui produs, in urma unei comenzi, clientul va fi imediat informat, iar stocul va fi completat in urma planificarii productiei, termenul de livrare in acest caz poate fi de la 15 zile la 21 zile lucratoare. De asemenea, clientul nu poate cere despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa materialului sau a accesoriilor din stocul la furnizorilor).

arata mai mult

LITIGII

Orice litigiu aparut intre client si website-ul www.sorturipersonalizate.ro, va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

MODALITATE DE PLATA

In cazul produselor disponibile pe stoc, plata se poate face asfel:
- plata integrala, inainte de livrare, prin: ordin de plata, depunere la ghiseul bancar in contul indicat pe factura sau numerar in atelier. Dupa efectuarea platii, dovada trebuie trimisa la adresa de e-mail office@sorturipersonalizate.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa...

In cazul produselor disponibile pe stoc, plata se poate face asfel:
- plata integrala, inainte de livrare, prin: ordin de plata, depunere la ghiseul bancar in contul indicat pe factura sau numerar in atelier. Dupa efectuarea platii, dovada trebuie trimisa la adresa de e-mail office@sorturipersonalizate.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii
- plata ramburs, cu numerar la primirea produselor comandate prin curier.

In cazul produselor si comenzilor personalizate, plata astfel:
- avans de 50% necesar inceperii productiei,
- diferenta de 50% inainte de livrare in baza receptiei de cantitate si calitate efectuate in atelier sau la livrare prin curier.

Cheltuielile de livrare si transport a produselor comandate vor fi suportate de cumparator.

arata mai mult
suntem prezenti pe
e-Licitatie